SÅ TYCKER LÄSARNA OM GULDLÄGE PÅ NÄTET!

 

96 % rekommenderar Guldläge på nätetAmbitionen med boken Guldläge på nätet var att bjuda in läsaren till en för många svårförklarad värld och mycket stängd bransch, och på ett pedagogiskt sätt gå igenom vad, varför och hur sökmotoroptimering fungerar. För att veta om vi lyckades nå fram med vårt budskap ville vi så klart veta vad de som köpt boken tyckte om den.

Med över 1 500 sålda exemplar bestod urvalet av 50 personer som läst boken och som fick svara på några snabba frågor. Nedan finns sammanställningen och vi är rörda av de fina betyg som boken fått. Till dig som tvivlar på alla dessa fina omdömen säger vi – läs boken! Till er som läst den sänder vi ett varmt tack, och ett extra tack till alla som deltog i undersökningen. Vi ses på toppen!

 

Läsarna ger boken 4,6 av 5 i betyg

Fråga: Vad är ditt helhetsintryck av boken?

Läsarnas helhetsintryck av Guldläge på nätet

 

 

95 % tyckte att boken var lätt att ta till sig

Fråga: Hur tyckte du det var att ta till sig informationen i boken?

Lättläst bok

 

 

96 % rekommenderar boken

Fråga: Skulle du rekommendera boken till en vän eller kollega?

Om du vill följa våra läsares varma rekommendation att läsa boken skulle ingen bli gladare än vi. Du kan köpa Guldläge på nätet överallt där böcker säljs, exempelvis på AdlibrisBokus eller CDON. Guldläge på nätet finns både som pappersbok och som e-bok.

 

 

Omdömen

Guldläge på nätet - mindreHär är ett urval av vad de som läst Guldläget på nätet säger om boken:

”Väldigt välformulerad skriven bok som var skriven på en bra nivå för att förstå.”

”Det är en tydlig tråd i boken, det märks inte att det är mer än en författare. Bra med exempel från verkligheten, tydliga förklaringar. En mycket bra bok!”

”Stort plus för att den är lättläst och ganska kort. Det gör att man faktiskt läser hela. För mig som arbetar en del med seo men inte riktigt lärt mig från grunden var den jättebra för att få en tydligare bild, men jag har också rekommenderat den till vänner som knappt vet att ämnet existerar.”

”Boken är uppbyggt på ett bra vis och förklarar grunderna till SEO på ett tydligt sätt med exempel som gör det lätt att hänga med.”

Bra struktur i boken vilket ger en bra överblick om vad sökmotoroptimering är, även om man sitter utan förkunskaper. Tror att boken kan användas som en steg-för-steg-guide för av princip vem som helst som vill grundoptimera sin sajt.”